Conferința Internațională cu tema „INTERDISCIPLINARITATE ÎN ARHEOLOGIE. METODE DE CERCETARE. IMPACT ȘTIINŢIFIC ȘI CULTURAL”, pe șantierul arheologic de la Crihana Veche (Republica Moldova)

MUZEUL BRĂILEI „CAROL I”

 

 


PROGRAM DE VIZITARE

 • Miercuri - Duminică
  09,00-17,00
  Octombrie - Aprilie
 • Miercuri - Duminică
  10,00-18,00
  Mai - Septembrie
 • Luni - Marţi
  închis tot timpul anului, cu excepţia zilelor în care au loc manifestări culturale.

 

În intervalul 28-30 iulie 2017, Muzeul Brăilei „Carol I” în colaborare cu Institutul Patrimoniului Cultural al Academiei de Științe a Moldovei, Universitatea de Stat „B. P. Hașdeu” din Cahul, Agenția Națională Arheologică, Centrul de Cercetări Antropologice „Olga Necrasov” al Academiei Române – filiala Iași și Muzeul „Ștefan cel Mare” din Vaslui organizează, pe șantierul arheologic de la Crihana Veche, Conferința Internațională cu tema „Interdisciplinaritate în arheologie. Metode de cercetare. Impact știinţific și cultural”. 
30 de comunicări ce vizează rezultatele ultimelor cercetări arheologice precum și rodul investigațiilor interdisciplinare vor fi susținute public de către cercetători din România, Moldova, Franța, Germania și Ucraina.

Afiş (2 pagini), format pdf
Pliant (2 pagini), format pdf

Conf. univ. dr. Costin Croitoru, cercetător - Secţia ArheologieDECRET REGAL

Decret Regal, emis de Regele Carol I, la 23 august 1881, prin care se autorizează funcţionarea instituţiei muzeale la Brăila