Servicii

MUZEUL BRĂILEI „CAROL I”

 

 


PROGRAM DE VIZITARE

 • Miercuri - Duminică
  09,00-17,00
  Octombrie - Aprilie
 • Miercuri - Duminică
  10,00-18,00
  Mai - Septembrie
 • Luni - Marţi
  închis tot timpul anului, cu excepţia zilelor în care au loc manifestări culturale.

 

 • Vizite în expoziţiile de bază şi temporare, deschise pentru vizitare. Programări (în cazul grupurilor) se fac la numerele de telefon 0339.40.10.02, 0339.40.10.03.

  Tarife
  Pentru colecțiile de arheologie, istorie, artă și memoriale, aflate în sediul instituției din Piața Traian nr. 3, corpurile A, B și C, prețurile biletelor de vizitare sunt:
          - intrare individuală în toate corpurile A, B și C - 10 lei;
          - intrare grupuri în toate corpurile A, B și C -  6 lei/persoană;           
          - intrare individuală într-unul din corpurile A, B sau C – 4 lei;
          - intrare grupuri într-unul din corpurile A, B sau C – 2 lei/persoană;

  Pentru Centrul Cultural Nicăpetre prețurile biletelor de vizitare sunt:
          - intrare individuală – 6 lei;
          - intrare grupuri – 4 lei;
         
  Pentru Casa Memorială "Panait Istrati", Casa Memorială "D.Panaitescu Perpessicius" și pentru "Științele Naturii" prețurile biletelor de vizitare sunt:
          - intrare individuală – 4 lei;
          - intrare grupuri – 2 lei;

          1d. Prețurile pentru :
          - ghidaj în toate secțiile muzeului  - 20 lei;
          - filmare – 30 lei;
          - fotografiere – 20 lei.   
 • Participarea la manifestări cultural-educative: vernisaje, lansări de carte, simpozioane, mese rotunde, videoproiecţii, concursuri, concerte etc.
 • Posibilitatea de a vă exprima gradul de satisfacţie după vizitarea unei expoziţii sau participarea la un eveniment - eventual transmiterea de sugestii – în cărţile de impresii aflate la intrarea în fiecare expoziţie şi pe e-mail: cccccamelia@yahoo.com
 • Consultanţă de specialitate. Pentru informaţii, vezi rubrica CONTACT, pentru alegerea unui specialist, în funcţie de domeniu
 • Vizionări de filme documentare.
 • Găzduirea, la cerere, în limita spaţiului disponibil, de evenimente (simpozioane, seminarii, ore deschise, prezentări) cu caracter educativ, probleme de mediu, diseminarea de informaţii privind Uniunea Europeană, educaţie civică, probleme contemporane şi închiriere de spaţiu pentru evenimente. Muzeul Brăilei „Carol I" este dotat cu computere, televizoare, videoproiector, staţie amplificare. Pentru informaţii:
  Muzeul Brăilei „Carol I"
  Piaţa Traian 3
  Tel : 0339.40.10.02, 0339.40.10.03
  Contact: Serviciul Relaţii Publice şi Compartimentul Financiar Contabil.
  E-mail: sediu@muzeulbrailei.ro
 • Librăria Muzeului Brăilei „Carol I", din Piaţa Traian 3, vă oferă posibilitatea să achiziţionaţi cărţile şi periodicele editate de Editura „Istros” a Muzeului Brăilei „Carol I", materiale publicitare (cărţi poştale, pliante, filme documentare) precum şi cărţi şi manuale de la edituri cu care avem încheiat contract. Persoană de contact: Mariana Budur. Tel.: 0339.40.10.02, 0339.40.10.03. Pentru preţuri, consultaţi oferta de la secţiunea EDITURA ISTROS.
 • Reclamă prin bannere pe website şi pe publicaţii de orice tip (carte, ziar, pliant, afiş, suport CD sau video). Menţionăm ca website-ul nostru este accesat atât de brăileni (elevi, studenţi, profesori, oameni de cultură dar şi persoane active cu diverse ocupaţii) precum şi de specialişti din alte muzee, profesori, persoane cu diverse preocupări din ţară şi străinătate. Pentru informaţii:
  Muzeul Brăilei „Carol I"
  Piaţa Traian 3
  Tel.: 0339.40.10.02, 0339.40.10.03
  Contact: Serviciul Relaţii Publice şi Compartimentul Financiar Contabil.
  E-mail: sediu@muzeulbrailei.ro

DECRET REGAL

Decret Regal, emis de Regele Carol I, la 23 august 1881, prin care se autorizează funcţionarea instituţiei muzeale la Brăila